Nya webben

Färgglada ballonger

Välkommen till Håbo biblioteks nya webb! Här kommer du bland annat kunna se vad som händer på bibblan, få lästips, låna e-böcker och mycket mycket mer.

Några av nyheterna är:

  • Allt finns på samma sida! Du kan logga in på ditt konto, söka böcker, läsa om våra arrangemang och aktiviteter och mycket mer på samma webb. Inloggning sker som tidigare med ditt bibliotekskortsnummer/personnummer och pinkod.
  • Lånehistorik: du kan spara din lånehistorik på ditt konto. Klicka på "Logga in" längst upp till höger på sidan och logga in med dina uppgifter. Klicka på "Mina uppgifter" och välj sedan "Lånekort och pinkod". Under "Lånehistorik" finns en ruta som du kan kryssa i om du vill att den lånehistorik ska sparas framöver. OBS! Endast du kan se din historik under Mina sidor, den visas inte för personalen på biblioteket.
  • Du söker och lånar e-böcker direkt via vår webbsida bibliotekhabo.se. Vår tidigare e-bokssida stängs ned i och med detta. På vår sida för e-medier kan du läsa mer om hur det funkar och även få tips på nya och spännande e-böcker och e-ljudböcker.
  • Evenemangskalender: Under "På gång" hittar du alla våra arrangemang och aktiviteter under terminen.
  • Vi tipsar: Under "Vi tipsar" finns många bra tips på bra böcker, ljudböcker och filmer. Du kan se vad som är mest utlånat just nu och vad som är nyinkommet på biblioteket. Även barn och unga kan få tips under flikarna "Barn" och "Ung".
  • Strömmande film via Cineasterna! Vi erbjuder gratis strömmande film av bra kvalitet. Du kan låna två filmer/vecka.

Har du frågor om vår nya webb eller förslag på förbättringar? Tveka inte att kontakta biblioteket på telefonnummer 0171-526 00 eller mejladressen biblioteket@habo.se.

Språk