Boka gruppbesök

Boka gruppbesök

Läsande grupp barn på golvet i bibliotekGrupper från till exempel skolklasser, studieförbund, föreningar och SFI-klasser har möjlighet att boka besök på biblioteket. Under besöken kan man få information om biblioteket och dess utbud. Nedan hittar du kontaktinformation om du vill boka ett besök.

Skolor

Alla klasser i årskurs 2 och årskurs 8 inbjuds till ett biblioteksbesök då vi visar vad biblioteket kan erbjuda barnen på deras fritid, till exempel att låna, läsa och ta del av våra olika aktiviteter.

Andra årskurser kan också besöka biblioteket med klassen för att låna böcker eller få en visning. Kontakta oss för att boka in en tid som passar.

Kontakt:

Christina Norén tfn 0171-526 02 eller e-post christina.noren@habo.se

Studieförbund och SFI

Är ni en grupp från till exempel studieförbund eller en SFI-klass som vill få information om biblioteks utbud för den som är ny i Sverige? Då är ni välkomna att boka ett gruppbesök på biblioteket. Visningen tar cirka 45 minuter. Vi tar maximalt emot 15 personer per grupp plus gruppledare. Ansvarig för gruppen ska vara närvarande. Besöket bokas minst två veckor i förväg.

Efter visningen kan vi ordna bibliotekskort för de deltagare som önskar det. Vårt formulär för nya låntagare kan man fylla i här.

Kontakt: Nilay Yelkenci, tfn 0171-529 26 eller e-post nilay.yelkenci@habo.se

Övriga

Övriga grupper kan kontakta biblioteket för visning. Beskriv gärna vad ni vill ha ut av besöket och vad ni har för behov. 

Kontakt: Håbo bibliotek tfn 0171-526 00 eller e-post biblioteket@habo.se

Språk

Lyssna